| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
katja MARKAB

|
Posted: Fri Dec 15, 2006 10:28 am
Post subject: |
|
|
| Mrs_Parker wrote: | | Molila bih da se ne otvaraju stalno novi topici za svako pitanje o trudnoci |
U potpunosti se slazem da svaka trudnica ili svaka potencijalna trudnica ne treba da otvori nov topic na ovu temu.
Ali... nije mi jasno zasto su izbrisani postovi na topic-u "Trudnoca" - topic je otvorila Jass, a nije joj samo odgovorio Dee, vec i Amazonka kasnije. Pitam iz razloga sto je Amazonka objasnila da na astro.com-u ima opcija za Lunarni kalendar, a moje pitanje je bilo uvezi pojasnjenja prikaza.
Ni njen odgovor Jass, ni moje pitanje (koliko se sjecam) nije bilo neumjesno da bi bilo izbrisano.  |
|
| Back to top |
|
 |
luche Kolekcionar životnih lekcija

Joined: 02 Feb 2004 Posts: 7901 Location: u zabludi da sam na pravom putu...
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 10:47 am
|
|
pa nije ni izbrisano, katja  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
luche Kolekcionar životnih lekcija

Joined: 02 Feb 2004 Posts: 7901 Location: u zabludi da sam na pravom putu...
|
|
| Back to top |
|
 |
katja MARKAB

|
Posted: Fri Dec 15, 2006 10:56 am
|
|
| luche wrote: | pa nije ni izbrisano, katja  |
A joooooooj! E sad se ja IZVINJAVAM!
Naslov ovog topic-a mi u potpunosti odgovara!
sifra: "nestrpljivi Mjesec u Raku"  |
|
| Back to top |
|
 |
Mrs_Parker RIGEL

|
Posted: Sat Dec 16, 2006 1:55 am
|
|
Pa o tome se i radi sto covek ne moze vise da se snadje u ovim topicima o trudnoci. Ja sam htela da ih spojim ali nema opcija za to pa cu morati peske  _________________ na putu do Neptuna |
|
| Back to top |
|
 |
mariyana OCULUS

|
Posted: Fri Oct 26, 2007 6:11 pm
|
|
| Sweet wrote: | Vidim da sam taman dobro imenovala ovaj topic -Obavestenje & Izvinjenje za svu moju pobrkanost i nespretnost Tako to biva kad jednom Neptunu date nesto da uredjuje ,a on ne moze da dovede u red haos ni u svojoj sopstvenoj glavi
U svakom slucaju muchas gracias na podrsci! Inace,od sutra sam u Yugi pa mozemo nanovo otvoriti topic i pricati i o incestu.
Ujedno bih sad postavila pitanje bas zbog ove zbrke koja se dogodila:
Da li je moguce temu sa jednog podforuma podeliti,pa zatim premestiti na drugi podforum i jos pritom tamo je ne otvarati kao novu nego ´zalepiti´na vec postojecu,a sve uraditi iz jednog poteza? Cini mi se da nije,no,molim odgovor nekog strucnijeg
Tnx. |
Ako forum ima opciju da pomera pojedinacne postove na odgovarajuce teme , onda moze...naravno to ne mozes da uradis iz jednog poteza, nego svaki post pojedinacno pomeris na odgovarajucu temu....ako postoji opcija "move" za pojedinacne postove....
Ali to moze samo Admin da radi mislim, ili mozda moze da da tu privilegijui moderatorima, svaka od ovih forumskih skripti je razlicita, a nisam Admin da mogu da vidim. Trebala bi da postoji opcija da se teme samo pomere u drugu kategoriju ili podforum, ako su napisane na pogresnom mestu, ne moraju da se brisu, samo se pomere:)
Fazon je valjda kad se otvara forum da se nadje najbolja skripta,koja moze da radi ovo i ono:)
poz svima;) |
|
| Back to top |
|
 |
mariyana OCULUS

|
Posted: Fri Oct 26, 2007 6:15 pm
|
|
| Mrs_Parker wrote: | Pa o tome se i radi sto covek ne moze vise da se snadje u ovim topicima o trudnoci. Ja sam htela da ih spojim ali nema opcija za to pa cu morati peske  |
Ne moras Mrs Parker samo zamoli admina da to uradi, jer on ima mnogo opcija koje nemaju moderatori, ili mu/joj kazi da da da moderatorima jos po neku privilegiju da ne moraju da se muce:)
poz |
|
| Back to top |
|
 |
|