Jupiter SIRIUS

|
Posted: Fri Oct 31, 2008 3:35 am
Post subject: |
|
|
ziva? baile con intensidad?
Sretoh se sa osobom, osoba je mladja od mene, Plut na IC 90 VI Mars. Kicma, bol plecke, vrat, glava. Po mom - mozak ostao uskracen, bez kiseonika, hrane, pozitivne energije, i ne moze da pravilno distribuise kiseonik po tijelu i da komanduje, zato kurslus. Zagadilo se sve, ne samo plecke, vrat i glava da strada. Imala je vec operacije/kicma sto pocese sa Sat na Mc. Ne moze mrvu zenska sa poda da digne, a ne nesto 'vece' (od mrvice) da uradi, a da ne zakuka od bolova. T Sat-Ur opoz (prva) tacno joj lijeze na Mc-Ic. T Jup ide u 7. Uran u 8. sugerise radikalni zahvat/operacija, mada sam, licno, za reprogramiranje duse, Saturn to trazi kad brsti prvi kvadrant. Izbacis disk sto ne valja, sve one crne, sive, cadzave misli, i ubacis novi disk sa veselijom pjesmom, umotas se pozitivnim energijama, i napredak pocinje da se vidi. Zasto to pricam? Djevojka, Mjesec - Jarac, zivi sad solo, provela je neko vrijeme po domovima za sirocad, te kao beskucnik, pa sirotista, te je usvojena u jednu veliku familiju- koja i dan danas usvaja djecu, cak i onu problematicnu- da im stvori osjecaj doma, porodice, pripadanja, i uz njeno dosta 'crnog' programiranja koje nije cistila, vec nakupljala i talozila i sebe samu tako zagusila, ukocila. Astrologija joj je nije stranac.
Pade mi na um da joj vidim faze Mjeseca. Otisla. |
|
estrela27 ALGORAB

|
Posted: Fri Feb 13, 2009 10:20 am
Post subject: |
|
|
Hi Jupiter,
Kako si? Vidim da si vredna i mnogo pises.
Od moje selidbe nema nista, kao ni od mojega lecenja. Nemam vise sta da pregledam: od glave do pete sam preluknjana. Cak mi se vise ne moze ni krv uzeti, jer desna ruka je pokvarena od 1992 a leva je zato placala danak: sva je prebodena.
Lep pozdrav,
B. |
|