Astro-art.NET :: Astrologija - forum :: View topic - Astralna projekcija
Welcome Guest: Register | Log in

FAQ | Search | Memberlist | Usergroups

Kombinacija

Znak: Podznak:

Saznajte svoj podznak!

Opisi znakova - Ovan Opisi znakova - Bik Opisi znakova - Blizanci Opisi znakova - Rak Opisi znakova - Lav Opisi znakova - Devica Opisi znakova - Vaga Opisi znakova - Škorpija Opisi znakova - Strelac Opisi znakova - Jarac Opisi znakova - Vodolija Opisi znakova - Ribe
.: Dopisni tečaj Astrologije :.
Astralna projekcija

Post new topic   Reply to topic    
Astro-art.NET Forum Index -> Tehnike duhovne preobrazbe Goto page Previous  1, 2, 3, 4
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MaxADSL
PELAGUS
PELAGUS

PostPosted: Fri Jun 01, 2007 8:10 am
PostPost subject:
Reply with quote

apokalipso, ne mogu vjerovati, jesi li to ti????

švedska - croatia-inicijacija-zvijezde-sunce- iscjeljenje čovjeka od raka pluća...????

Čovječe-legendo, ako si to ti Razz dobro došao na ovaj forum ( daj Bože da jesi onaj za kog mislim da jest) Razz
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Opushteno
SKAT
SKAT

PostPosted: Mon Jun 11, 2007 10:58 pm
PostPost subject:
Reply with quote

e moram i ja ispricat neshto , sto se desilo kad sam imao pa mislim 7-8 godina ........setao sam gradom ,zivio sam u strogi centar ,pa mi je cio grad bio prakticno igralishte Smile i tako dodjem do jednog coshka ,kod nekog butika i u jedan momenat ja stanem na minut valjda sam cekao nekog druga ili da kola prodju ,ne znam sad tacno ali znam da je neko samnom bio i da smo tu zastali minut dva ....i bilo je ljeto ,ogromna vrucina to se sjecam ,kad odjednom iz cista mira ja poceo da se odvajam od zemlje ,al bukvalno odvojio se ja jedno 20 cm od zemlje i sjecam se razmishljam uhh kako je lijepo ovo , i spushtih se potpuno nesvjesno na zemlju , uh pomislih ja znam da letim .......ajde reko da probam josh jednom i srece mi moje ako cete me vjerovat ja opet pocnem da se odvajam od zemlje ,cak odlucim da se odvojim jedno pola metra da bih se ubijedio da ne sanjam i da je sve to istina , i taman kad sam se digao na te pola metra ,osjetih strah da ne dostignem veliku visinu a samim tim i da ne padnem i povrijedim se ja poceh da mlatim rukama lijevo desno i nekako kao da neka energija popusti i ja padoh i docekah se na noge ,a namjerno sam se DIZA do pola metra .....cak mislim da sam zvao ovoga druga i rekao mu ,pogledaj me sto radim ,,,,,,,ne mogu nikako da se sjetim ko je taj drug bio ,pokusavao sam ali ne ide ,jer smo se kasnije preselili iz tog kvarta ,a i djeca smo bili pa za dugo nisam obracao paznju na taj dogadjaj , taj dogadjaj mi je ama poptuno bio godinama izbrisan iz pamcena , i slucajno sam se toga sjetio prije neku godinu , e sad ono sto je bitno je da sam se prvi put digao za zemlje nesvjesno iz cista mira a drugi put svjesno jer mi je to bilo super osjecaj ........dugo sam o ovome mislio ,i sto posto sam ubijedjen da se ovo desilo ,znachi teshko da je to mogao bit neki moj san ,jer razmishljat u ove godine moje sad ,nekako to najlogicnije zvuchi ,mozda sam to nekad sanjao ipak sam dijete bio ali ja sam ubijedjen da to nije san bio ,mnogo dokaza imam da to nije bio san jer to je toliko upecatljivo secanje da je to cudo jedno ......ako ima neko da mi neshto odgovori , ili je imao neku ovakvu situcaciju ,bash bih volio da cujem neko iskustvo ......ovo nikad nikome nisam pricao bash iz razloga sto me niko ne bi svatio ozbiljno ,vidim da odje ima po neko sa nekim iskustvima pa reko ajde da i ja kazem za svoje iskustvo , a ono sto neko pomenu za one momente kad se cojek zagleda u jednu tacku pa ima osjecaj posle da je nedje daleko odlutao se mene milion puta desilo ,cak sam se i bio prepao da se necu vratit kolko je to bilo jako ....cak sam i izbjegavao da se vise ikad zagledam tako u neku tacku ......bilo me frka bash ono ......svjesno sam izbjegavao dugo dugo takve situacije , i cak mislim da mi se to zagledaivanje vise nikad nije desilo od tada ,ali ono pravo zagledivanje ,nadam se nisam naporan bio sa ovim tekstom ,pozdrav
Back to top
View user's profile Send private message
MaxADSL
PELAGUS
PELAGUS

PostPosted: Tue Jun 12, 2007 9:49 am
PostPost subject:
Reply with quote

pozdrav Smile

i ja sam imala nekih iskustava koje nikom nisam govorila, i ovako sam im čudak, pa velim, bolje šutjeti...ali , osjećam da bih nakon tebe, mogla nešto reći. Prije nekih 6 godina, nazovu me iz sela udaljenog nekih 80 kilometara, da se pomolim za jedno dijete, beba stara par mjeseci, dan i noć vrišti , plače, ne spava, ne jede...
Ja sam imala goste u taj trenutak u kući, ali sam im rekla, utišajte se malo, hoću se moliti za jedno dijete. Uronula sam u stanje molitvenog duha. Nakon pola sata me iz sela nazovu i kažu da sam bila tamo, uzela dijete u naručje, nešto govorila i dijete se smirilo. Od toga dana nikad više se nije nešto slično dogodilo, niti je dijete vrištalo, niti sam ja se desila u tuđoj kući još koji put na taj način. Znam da sam se se bila skroz isključila od mojih gostiju i ušla u neko neutralno stanje, ne sjećam se ničega. Razz
Back to top
Opushteno
SKAT
SKAT

PostPosted: Tue Jun 12, 2007 1:26 pm
PostPost subject:
Reply with quote

ima toga ima ,kako da ne ....pozdravljam takve poteze Shocked Very Happy Very Happy i josh mi samo kazi ,na osnovu cega su bash tebe zvali da se pomolis za tu bebicu ?
Back to top
View user's profile Send private message
MaxADSL
PELAGUS
PELAGUS

PostPosted: Tue Jun 12, 2007 3:29 pm
PostPost subject:
Reply with quote

a da, pa ljudi misle da im mogu pomoći, tako već godinama... ja se molim za njih, pa šta bude. Smile

a ovaj moj došljo apokalipso, što nema vremena više pisati, je u nekim situacijama zajedno sa mnom pomagao ljudima oboljelim od raka pluća, to nam nekako ide Razz
Back to top
Mrs_Parker
RIGEL
RIGEL

PostPosted: Tue Jun 12, 2007 3:57 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Da uzmes malo mene u narucje :infarkt:
MaxADSL
PELAGUS
PELAGUS

PostPosted: Tue Jun 12, 2007 5:36 pm
PostPost subject:
Reply with quote

vrlo rado dance me to the end...
Back to top
Mrs_Parker
RIGEL
RIGEL

PostPosted: Tue Jun 12, 2007 11:48 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Evo vec mi je bolje Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
tetkica
ANTARES
ANTARES

PostPosted: Wed Jun 13, 2007 8:02 am
PostPost subject:
Reply with quote

Mrs_Parker wrote:
Evo vec mi je bolje Very Happy

a vala, mogli bi i meni, onako preventive radi, štogod preduzeti...posebno oko pluća...pa ako si ti mlogo zauzeta, onda prepusti došlji nek malo poradi... Laughing
tetkica
MaxADSL
PELAGUS
PELAGUS

PostPosted: Wed Jun 13, 2007 9:15 am
PostPost subject:
Reply with quote

tetkice, sad ću ja njega ufatiti za mobilni da pitam gdje je... Smile
Back to top
rebeca
OCULUS
OCULUS

PostPosted: Tue Nov 04, 2008 10:19 pm
PostPost subject:
Reply with quote

jel se možeš pomoliti za mog prijatelja, jučer su mu dignosticirali rak gušterače .. Sad
Astro-art.NET Forum Index -> Tehnike duhovne preobrazbe All times are GMT + 1 Hour
Post new topic   Reply to topic    Goto page Previous  1, 2, 3, 4
Page 4 of 4
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Astro-art.net | Izrada horoskopa | Kontakt

Google

phpBB
Template by BMan1