| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kukica OCULUS

|
Posted: Fri Feb 10, 2006 11:48 pm
Post subject: |
|
|
| Atma karaka mi je saturn...može mi neko objasniti što to znači u mom životnom putu....navodno da moram odradjivati najteže karmičke dugove, što me baš i ne veseli al možda sam dobila tek šturu informaciju |
|
| Back to top |
|
 |
Shiyacic Aleksandar PELAGUS

|
Posted: Wed Feb 15, 2006 12:47 pm
|
|
Saturn je dobra planeta a ne losa kao sto tvrde Jyotishmanci.
Inace nemam nista protiv Indijske astrologije ali u njoj ima puno sujeverja i ljudskih strahova kao i u zapadnoj i zbog toga se ne uplicem u sve te stvari oko horoskopa.
Svaka individualna sudbina ima svoje dobro. |
|
| Back to top |
|
 |
kukica OCULUS

|
Posted: Fri Feb 15, 2008 3:07 pm
|
|
I meni je atma Saturn.Necu ti nista govoriti, vidjet ces kroz zivot, ako vec sada nisi, koji je tvoj cilj i na koji nacin dolazis do njega.
Da je svjetovno lagan,nije nimalo. Trebas samo shvatiti da ti je dosao u ovaj zivot kako bi ispravljala sve ono sto si lose cinila u proslim zivotima. I naravno, pomiriti se da nece teci med i mlijeko.Dokle god budes htjeti laksim putem, Saturn ce te vracati kroz iskustvo bola i patnje na pravi put. |
|
| Back to top |
|
 |
@supernova OCULUS

|
Posted: Sun Feb 15, 2009 11:09 am
|
|
| Meni je atma karaka saturn, onog trenutka kada sam prihvatila da moram podnijeti dosta odricanja i raditi na duhovnoj nadogradnji, on kao da je poceo da 'radi' u moju korist, odnosno pomaze mi da istrajem. U sustini, sve za sto sam 'krivila' saturn, poslije se ispostavilo da nije bilo dobro za mene i da bi potpuno zakocilo moj duhovni razvoj. |
|
| Back to top |
|
 |
|