| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Jupiter SIRIUS

|
Posted: Tue Oct 10, 2006 2:40 pm
Post subject: |
|
|
Lijep pozdrav lijepoj, mentalnog nivoa, ideji koja se realizovala i onima koji je materijalizuju.
Obilazicu je cesce kad se "skrasim" malo vise sa slobodnim vremenom. |
|
| Back to top |
|
 |
luche Kolekcionar životnih lekcija

Joined: 02 Feb 2004 Posts: 7901 Location: u zabludi da sam na pravom putu...
|
Posted: Tue Oct 10, 2006 4:25 pm
|
|
| sasa wrote: | Luče ovo tvoje ću vjerojatno preformulirati u kardio vaskularne proleme s smrtnim shodom, znači tu bi mogli upasti od srčani udari , moždani udari plućne embolije ...
Imaš li možda za taj slučaj patološki nalaz???
Nego ti si rođena za "kopanje" po forumu, ajd malo potraži kakvih sve imamo već primjera a da udovoljavaju kriterijima koje sam postavio. Može??
Znam da smo negdje imali i primjer samoubojstva, činimi se da ga Tetkica stavila . Njega bih volio stavit ako se Tetkica složi |
pitacu tetku, ne znam za sada, dala sam ono sto mi je usmeno izreceno.
a za kopanje, vrlo rado kad ugrabim malo vremena, ja sam ako si zaboravio sada brucos, i to strebercina najgora
i nemoj da je ko kopao umesto mene, ja volim da kopam  |
|
| Back to top |
|
 |
Jupiter SIRIUS

|
Posted: Wed Oct 11, 2006 11:25 pm
|
|
"Davljenje", the topic has been closed, myself-not able to post; I have no permission to post dates. See comments on the chart.
Sasa, do something
 |
|
| Back to top |
|
 |
sasa PELAGUS

|
Posted: Fri Oct 13, 2006 9:36 am
|
|
| Jupi neznam gdje da to ubacim?? Imaš li karte od djece i oca?? To bi onda bilo za utapljanje ovako eventualno za tragediju za ovu osobu. |
|
| Back to top |
|
 |
sasa PELAGUS

|
Posted: Fri Oct 13, 2006 9:42 am
|
|
| madamesoleil wrote: | ovo je odlicna ideja, a mene bi zanimala sledeca tematika
1.razvodi braka,raskidi
2.dobici na lotou
3.dobijanje nasledstava
4.brak,datum sklapanja i naravno, tranziti u vezi dogadjaja
5.rodjenje deteta
6.problemi sa sektama
7.krediti i pozajmice
8.gradnja kuce ,kupovina stana,tj resenje stambenog pitanja
9.iseljenje,emigracija
10.boravak u zatvoru
11.trovanja hranom picem,namirnicama
12.kupovina automobila
|
Od ovog bih izdvojio možda točke 10 i 11 a ostalo mi se čini previše obično i prejednostavno je. Bar meni  |
|
| Back to top |
|
 |
sasa PELAGUS

|
Posted: Fri Oct 13, 2006 9:53 am
|
|
| lyra wrote: | Ja bih jos dodala:
1. Usvajanje djeteta
2. Zaposljavanje i promjene posla
3. Uspjesan zavrsetak studija
4. Odluka na monaski zivot (odlazak u monahe ili casne sestre)
5. Promjena vjere
6. Promjena zanimanja |
Ovdje možda točka 1 no mislim da bi se to preklapalo s budućom temom steriliteta ili bar problemima s začećem. Tu još nisam načitu da li tu temu podijeliti po problemima poput cisti ili začepljenja jajovoda ili sl. A isto tako kad se i otvori ova tema da se stavljaju samo dokazani primjeri sterilnosti (znači da ne postoji više šansa za djecu ili radi godina ili radi fizičkih razloga) ili pak da guramo sve primjere ali onda naslov nemože biti sterilitet već problemi s začećem??? To ću još razmisliti. Mada sam bliži drugoj opciji, problemi s začećem i da idu svi mogući primjeri zajedno. |
|
| Back to top |
|
 |
Devoted Life MARKAB

|
Posted: Mon Apr 30, 2007 11:29 pm
|
|
Samo da te ubacim u kvote, pa ce gi pisem komentar na komentar.
[quote="sasa"] | lyra wrote: | Ja bih jos dodala:
1. Usvajanje djeteta
Ovdje možda točka 1 no mislim da bi se to preklapalo s budućom temom steriliteta ili bar problemima s začećem. Tu još nisam načitu da li tu temu podijeliti po problemima poput cisti ili začepljenja jajovoda ili sl. A isto tako kad se i otvori ova tema da se stavljaju samo dokazani primjeri sterilnosti (znači da ne postoji više šansa za djecu ili radi godina ili radi fizičkih razloga) ili pak da guramo sve primjere ali onda naslov nemože biti sterilitet već problemi s začećem??? To ću još razmisliti. Mada sam bliži drugoj opciji, problemi s začećem i da idu svi mogući primjeri zajedno. |
Nemo si taki. Ene je biseksualka i "majka" Andzelinka Dzoli, pousvaja decu po Koreje, a Bred se ljuti sto ne poklanja paznju na malu im Sholi. Andzelinka mu je skresala u brk da je Sholi i ovako privelegovana vise nego sto treba, i kuj moj da je mazi ki ostalu pousvajanu i neprivilegovanu decurliju. _________________ IB6-UB9
 |
|
| Back to top |
|
 |
|