Astro-art.NET :: Astrologija - forum :: View topic - Uređenje kancelarija i poslovnih prostora
Welcome Guest: Register | Log in

FAQ | Search | Memberlist | Usergroups

Kombinacija

Znak: Podznak:

Saznajte svoj podznak!

Opisi znakova - Ovan Opisi znakova - Bik Opisi znakova - Blizanci Opisi znakova - Rak Opisi znakova - Lav Opisi znakova - Devica Opisi znakova - Vaga Opisi znakova - Škorpija Opisi znakova - Strelac Opisi znakova - Jarac Opisi znakova - Vodolija Opisi znakova - Ribe
.: Dopisni tečaj Astrologije :.
Uređenje kancelarija i poslovnih prostora

Post new topic   Reply to topic    
Astro-art.NET Forum Index -> Feng Shui Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lena
BELLATRIX
BELLATRIX

PostPosted: Sun Jul 16, 2006 9:10 pm
PostPost subject:
Reply with quote

BELLATRIX
BELLATRIX

PostPosted: Sun Jul 16, 2006 10:17 pm
PostPost subject:
Reply with quote

evo rado ja obrisah tamo onu nasu prepisku i prebacih tvoj post i slike ovde
gde mu je i mesto Smile
pa cemo tu nastaviti o kancelariji
a o stanu mozemo na "case stady"

radmilam wrote:
Korpa za otpatke mi stoji ispod štampača, alternativa je ispod stola sa moje leve strane /do klub garniture/. Ili da je izbacim i koristim koleginicinu? Ili da je nabijem iza štampača ili iza cveća do prozora?

Gde da držim tašnu, tu mi je i novčanik kad sam na poslu? U nekoj fioci, pored kućišta /pored cveća/, u plakaru, ispod štampača a iznad korpe za otpatke xa, xa... na klub-stolu... na izvolte...

Gde da držim mobilni? Da li je dobro mesto za telefonsku sekretaricu (mini centrala ISDN) novotarija opet od skoro, meni levo od monitora skoro sredina stola (sada vidi fotku)...

Treba mi podrška i naklonost moćnih, jedan je 1946, jedan 1951 jedan 1949. a jedan ne znam /biće da je taj najvažniji/.

kancelarija uopste nije losa
sto je najvaznije, ulazom ti je vrlo naklonjena
doduse prostorno je velicinom ipak za nesto manje stolove ... pa bi se energija lakse kretala
no sta je tu je
sto se tice boja ovako pravilan prostor, a tebi srodan i nema potrebu za nekom specijalnom korekcijom
sedis u dobroj direkciji ..trebalo bi malo da zakrenes stolicu i da gledas prema tom Severu svojoj najjacoj direkciji
naravno da malo razgusis taj sto i da na njemu stoji ono najnuznije za rad

sto se tice korpe za djubre nije joj dobro mesto tu gde je drzis, jer je to jedno solidno mesto za tebe
najbolje bi bilo da je drzis kod vrata od mladjeg dishe
ali kako je to glupo i verovatno ne izvodivo ti koristi koleginicinu ... mada ne rece gde je tacno ona smestena
dalje ... tasnu zajedno sa novcanikom unutra ja bih stavila tamo prema prozorima znaci da bude JI direkcija
em je to prirodna direkcija rasta em je tebi dobra ..neces pogresiti

mobilni telefon Laughing zavisi sta ocekujes od njega
ako hoces za posao podrsku karijeru onda podeli sto na bagve i smesti ga u Severni ili Severozapadni deo stola
a ako hoces neke ljubavne pozive onda u Jugozapadnu direkciju ali uz jednu lepu figuricu veselog bude ili kornjace ako je buda previse religijska simbolika Wink

sekretarica ISDN novotarija mislim da nije dobra tu gde sam shvatila da stoji
to je jako komunikacijsko cvoriste i samim tim pripada el Metala
previse Metala (a tu su vec nuzno racunari) na centru prostora koji pripada el Zemlje oduzima joj snagu
pa moze da izazove klasicne posledice ugrozene Zemlje brigu razmisljanja Laughing potrebu za slatkisima ... u krajnjoj konsekvenci posledice po zdravlje zeludca slezine ..... da ne mracim previse

trebalo bi je pomeriti negde ka Zapadu ili Severu ... makar jedno metar van centra prostora (kad se iscrtaju dijagonale zatvorenog prostora svim vratima)

dalje .. podrska ovih likova
'46 = Vatra .. previse vremena s njim moze da te iscrpi
ali to nije los odnos
ti se dajes i to mora da te ispunjava na odredjen nacin
dakle veca si ti podrska njemu nego on tebi
'51 = Drvo kao i ti znaci bratski odnos uzajamnost
nema ni tu previse sponzorskog duha
'49 = Metal .. taj je za tebe najmanje dobar
Metal sece Drvo tako da s njim cak provoditi samo najnuznije vreme

sve u svemu ovaj '46 je za osnovu tvog "majcinstva" nad njim moze da da te efekte prepoznavanja i potrebe da se nekad negde nesto od svega toga uzvrati ......

medjutim odrzavanjem Severozapadnog sektora prostora besprekornim ali i kristalnom stimulacijom tog sektora moze se mnogo postici u privlacenju pomoci mocnih ljudi
ti licno bi trebala postaviti i one glupe pse cuvare koji su okrenuti facom u tom pravcu
znam da ih nema nigde da se nabave .. mozda staviti neku lepu starinsku sliku ratnika ..tu na zid iza vrata koja vode u kancelariju tvog direktora .....

eto to bi bilo to Smile
BELLATRIX
BELLATRIX

PostPosted: Mon Jul 17, 2006 8:51 pm
PostPost subject:
Reply with quote

lena wrote:

sto se tice korpe za djubre nije joj dobro mesto tu gde je drzis, jer je to jedno solidno mesto za tebe
najbolje bi bilo da je drzis kod vrata od mladjeg dishe
ali kako je to glupo i verovatno ne izvodivo ti koristi koleginicinu ... mada ne rece gde je tacno ona smestena

Da se lakše prati: ja sam drvo 4. Istočna linija ide blizu koleginicine difenbahije, severni ćošak je iza vrata mlađeg diše, znači južni označava linija meni iza leđa... zapadni iza vrata mog diše...
Koleginica drži svoju ispod stola, strana prema crnoj klub-garnituri, i meni je taj prostor slobodan /imam sa te strane samo tri fioke pa može da stane ispod, mada mi se čini da ni to nije baš.../
Tamo iza vrata mlađeg diše /pod uglom od 90 stepeni/ su ulazna vrata /podebljana crna linija, koleginici bočno/ a iznad ulaznih vrata je viseći deo plakara, kako to utiče na ulaz energije u kancelariju?
Naglasila sam opis položaja ulaznih vrata, nisam sigurna da su na slici vidljiva prolazi se ispod visećeg dela plakara.

Sertifikati firme /strani i domaći ISO 9001 su na zidu iznad i između mene i štampača. Da li da im menjamo mesto?

Treba da kupimo slike za zidove, šta predlažeš? /Ja odlagala kupovinu dok se ne kosultujem s tobom Cool / Jedna za zid iza koleginice, druga za zid iza mene. Obično biramo onu sliku koju gledamo /za zid preko puta/, da li tako da bude i ovaj put? Koji izbor da predložim?

Imamo 5 saksija, kupila bih još 1 ili 3, šta predlažeš?

Gde da nabavim 3 novčića /za novčanik Cool /?

Da li da maksimalno koristimo klimu /greje-hladi/ ili ne?

Da li da štampač gurnem više ka prozoru ili da ostane u liniji do ivice radnog stola?

Znači, tašnu s novčanikom da držim na niskom zelenom stočiću pored kućišta tj pored cveća Wink . Logično, cveće lepo napreduje, jedno je bilo poluosušeno, požutelo pa kako je došlo kod nas, oporavilo se. /Koleginica zaliva česmovačom, a ja ga zalivam podgrejanom La fantanom Cool /

ISDN da prebacim desno od monitora? Ili na deo stola - ugao ka štampaču i kućištu, da mi bude pri ruci?

Inače ja sedim da gledam ka ulaznim vratima, ko je ušao a ko izašao, slatko nevinasce mlađi diša mutav a mi gluve :ajoj: ... a ovaj moj SO, ME, MA u 12 bokijeva ljepotica ... Jedino kad moram da gledam u monitor.

Moram pažljivo da pročitam šta si pisala i uporedim stanje na licu mesta, razmislim i potražim informacije, ovo je sad na prvu loptu.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
radmilam
BELLATRIX
BELLATRIX

PostPosted: Mon Jul 17, 2006 10:09 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Quote:
sekretarica ISDN novotarija mislim da nije dobra tu gde sam shvatila da stoji
to je jako komunikacijsko cvoriste i samim tim pripada el Metala
previse Metala (a tu su vec nuzno racunari) na centru prostora koji pripada el Zemlje oduzima joj snagu
pa moze da izazove klasicne posledice ugrozene Zemlje brigu razmisljanja potrebu za slatkisima ... u krajnjoj konsekvenci posledice po zdravlje zeludca slezine ..... da ne mracim previse

Tek sada videh, svaka sekretarica ima svoju ISDN, moja sa ne fotki ne vidi a njihove položaje na stolu sam označila žućkasto-zelenkastim kvadratima /za razliku od većih sivkastih koji pokazuju položaj monitora i tastature.

Koleginica je 3 drvo, ona je inače slaba na slatkišima, ja ne baš. Nemam neki apetit /ni kući ni na poslu/. Volim voćni jogurt i sladolede, ali uglavnom nemam neku želju ni za tim /deca mi kažu da sam postala anoreksična Confused /. Do skoro smo dobijale slatkiše... Hm... nešto nema poklona u zadnje vreme... da li od kada su nam doneli ISDN... recimo...
Back to top
lena
BELLATRIX
BELLATRIX

PostPosted: Wed Jul 19, 2006 2:52 am
PostPost subject:
Reply with quote

Quote:
Koleginica drži svoju ispod stola, strana prema crnoj klub-garnituri, i meni je taj prostor slobodan /imam sa te strane samo tri fioke pa može da stane ispod, mada mi se čini da ni to nije baš.../

vidi ovako
kante za djubre ili odbacene papire, se po fs pravilima i prema mogucnostima drze u losim direkcijama

znaci tvoj redosled ide ovako :
    Sever
    Jug
    Istok
    Jugoistok
    Severozapad
    Jugozapad
    Zapad .. i na kraju
    Severoistok

pa eto izaberi sama od tih zadnjih 4, a nemoj u prve 4

Quote:
a iznad ulaznih vrata je viseći deo plakara, kako to utiče na ulaz energije u kancelariju?

shvatila sam to po crtezu
e sad kako to deluje ... predpostavljas i sama da nije najbolje
ali to mnogo govori o onme koje vlasnik firme i ko je odlucivao o takvom dizajniranju namestaja
kad se gura namestaj do pod plafon onaj ko to radi ima strahove od iznenadnih nepredvidjenih opasnosti okolnosti ..... itd
a stavljanje teskog komadnog namestaja blizu izlaza govori o strahu od spoljnjeg sveta i strahu za sam prostor .... koji su za to razlozi i ako je to uopste tacno, znaces bolje sama
no ja ne vidim gde bi se to moglo rasporediti na drugo mesto
dakle energija jeblokirana i za unutra i ka vani tj sigurno se usporava na izlazu i ulazu
sto bi prevedeno na biznis bilo da poslovi neprimereno mnogo cekaju odlazu se, pre nego se realizuju ili se donosenje konacnih odluka od rukovodstva prolongira .. kasni se.. tesko se rizikuje ...itd
u principu JZ direkcija solidno trpi najtezi, najkrupniji namestaj

Quote:
Sertifikati firme /strani i domaći ISO 9001 su na zidu iznad i između mene i štampača. Da li da im menjamo mesto?

zavisi kad je firma formirana
doduse zavisi i sta je njen trenutni poslovni prioritet
dakle najsigurnije je - kad je formirana, pa za tu Zvezdu u njenu najjacu direkciju i nema greske

Quote:
Treba da kupimo slike za zidove, šta predlažeš?

za zid iza tebe dakle JZ direkcija .. klasika ... planina sa nebom i oblacima vedro vreme ...
a za SI direkciju zid preko puta iako mi se svidja ideja starisnog crkevnog zvona (koje bi lomilo negativni chi) posto se vas dve Drvene marije Laughing bolje Metal iskljuciti iz kombinacije pa se opredeliti za nesto srodno toj slici iza tebe ali to treba da budu prerije siroka polja ... moze neko polje sa bozurima ono ima jako lepu simboliku

mozete da se odlucite i za cvece na oba zida
i to za lotos u dve varijante
lotos najraskosnije cveta krajem leta pa mu se daje pripadnost el Zemlje a i jak je simbol plodnosti i bolagostanja
slike treba da budu kvadratne i siroke, sto je takodje Zemljeni oblik
znaci polozeni pravougaonik Smile

Quote:
Imamo 5 saksija, kupila bih još 1 ili 3, šta predlažeš?

ne treba vise cveca
i 5 saksija je puno
a petica je mocna simbolika
ne zaboravi da ste i vas dve cvecke Smile
i da ne treba preterivati ni sa jednim elementom

Quote:

e pojma nemam
ja sam kod kineza bila skoro i nisam nasla te prodavnice sa FS drangulijama

Quote:
Da li da maksimalno koristimo klimu /greje-hladi/ ili ne?

Laughing nemojte zbog sinusa

Quote:
Da li da štampač gurnem više ka prozoru ili da ostane u liniji do ivice radnog stola?

ama rado Laughing
svaku struju treba sto dalje od sebe
zdrav razum kaze

Quote:
ISDN da prebacim desno od monitora?

bilo bi dobro u pravcu zapada ili severa
ako ne moze namesti je gde ti manuelno odgovara
ne moze sve ni idealno ....
OCULUS
OCULUS

PostPosted: Wed Jul 19, 2006 3:34 am
PostPost subject:
Reply with quote

[
Quote:

e pojma nemam
ja sam kod kineza bila skoro i nisam nasla te prodavnice sa FS drangulijama

Ja sam pre mesec dana kupila te novcice u jednom maloj radnji preko puta Postanske stedionice: "Fortuna", 27. marta 43 lokal 3. Vlasnik je Ivanenko Valentina, mastor Feng-Shui (ovo vidim tek sada jer prepisujem sa vizit karte). Imaju i amajlije, zvoncice, nesto malo staklenih predmeta. Ima i broj telefona i email adresa pa ako vas interesuje napisacu. Cula sam da postoji slicna prodavnica u i Ruzveltovoj.

Kad smo kod toga, da li neko zna gde moze da se nabavi mala sobna fontana?
Back to top
View user's profile Send private message
radmilam
BELLATRIX
BELLATRIX

PostPosted: Wed Jul 19, 2006 10:37 pm
PostPost subject:
Reply with quote

verabgd wrote:
[
Ima i broj telefona i email adresa pa ako vas interesuje napisacu.

Kad smo kod toga, da li neko zna gde moze da se nabavi mala sobna fontana?

:udri:

Naravno da me interesuje. Piši! Very Happy

Ćerki sam pre 2 god kupila za rođendan onu pozitivni - kič, mala, veličine saksije... 2 patuljka na bunaru, prelepa je stvarno, keramika-glina materijal, sipa se u nju malo vode; ima priključak za struju, kad je uključena vrti tu vodicu, predivno slatko nevinasce Pretpostavljam da na tu misliš? Ako je to, to, vidjala sam ih i na Zelenjaku /pijaci/. Ajd kad vidim javnem ti, zadužiću i ćerku i njene drugarice da obrate pažnju. Bilo ih i u kineskom šopu kod mene, sada ne /tražila sam za poklon/.

Ne samo da smo koleginica i ja Drvene Marije, nego i moj diša Drveni Mario :ajoj: .
Mlađi diša je 1, vodica.
Back to top
verabgd
OCULUS
OCULUS

PostPosted: Thu Jul 20, 2006 9:15 am
PostPost subject:
Reply with quote

Quote:
Ima i broj telefona i email adresa pa ako vas interesuje napisacu.

Naravno da me interesuje. Piši! Very Happy

Dakle:

Prodavnica "Fortuna", 27. marta 43 lokal 3 (ulica se sada zove Kraljice Marije) . Vlasnik je Ivanenko Valentina, majstor Feng-Shui.
Tel: 33-44-029; 065-447-44-77; 064-164-66-93
valvita@beotel.yu

To je na onom prosirenju imedju Beogradske ulice i ulice Kraljice Marije, tu je nekada bio Jugoexport, sada je prodavnica namestaja "Dalas". Postanska stedionica (glavna) je prekoputa, kada se predje ulica Kraljice Marije.

Hvala za informaciju o fotanama. Meni treba neka mala ali za sektor drveta, znaci npr. bambus, mada se meni svidjaju one koje imaju metalnu (bakarnu) osnovu i da voda pada iz centra na sve strane a ne da je usmerena u jednom pravcu. Poslacu par fotografija kasnije.
Back to top
roza
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Fri May 18, 2007 10:06 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Molim za pomoc.
Moj gua broj je 4. Koliko sam shvatila meni najbolje odgovara istok, jug, sjever i jugoistok.

Da li to znaci da ja treba da sjedim u kancelariji na ovim stranama, ili da gledam u ove strane. Jer recimo ako mi je negativan zapad, da li to znaci da ne bi trebalo da gledam u tom pravcu, ili ne bi trebalo da sjedim na toj strani uopste?

Gdje bi bilo najbolje da sjedim? Ulaz u kancelariju je na istoku na samom desnom kraju zida, prozori su na zapadnoj strani zida. U koju stranu da gledam, a u kom uglu da sjedim?

Hvala
Smile
Back to top
Devoted Life
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Sun May 20, 2007 2:14 am
PostPost subject:
Reply with quote

Trepces dok ne zatvoris oci. Koja strana!?

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
dizajner
OCULUS
OCULUS

PostPosted: Mon Feb 18, 2008 12:56 pm
PostPost subject:
Reply with quote

gde da kupim novi kompas ,dobro bi mi došla ta informacija.unapred hvala!
Back to top
lena
BELLATRIX
BELLATRIX

PostPosted: Tue Feb 19, 2008 12:08 am
PostPost subject:
Reply with quote

zavisi gde si

ako si u beogradu najlakse ga je pronaci u knjizarama
i prodavnicama vojne opreme
Back to top
dizajner
OCULUS
OCULUS

PostPosted: Tue Feb 19, 2008 9:18 am
PostPost subject:
Reply with quote

dizajner wrote:
gde da kupim novi kompas ,dobro bi mi došla ta informacija.unapred hvala!

nisam iz beograda,zato mi treba konkretan broj telefona gde bi mogla da ga narucim.
Back to top
FengShuiPG
OCULUS
OCULUS

PostPosted: Mon Mar 10, 2008 2:50 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Ja sam moj kupila u radnji za ribolovni i lovacki pribor. U Podgorici. 12eur.Odlican.
Back to top
Astro-art.NET Forum Index -> Feng Shui All times are GMT + 1 Hour
Post new topic   Reply to topic    Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Page 10 of 10
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Astro-art.net | Izrada horoskopa | Kontakt

Google

phpBB
Template by BMan1