| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Shiyacic Aleksandar PELAGUS

|
Posted: Sun Aug 24, 2008 3:38 pm
Post subject: |
|
|
Jel imas dece?Bolje ti je da trazis odgovore i solucije u svakodnevnom zivotu nego da se uzdas u izcekivanja planetarnog oblika.
Svako mora da ovlada sobom pa onda da eventualno pogleda kako mu planete diktiraju,a ne obratno.
Druzenje, dobra pozitivna cud,zenstveno ponasanje i iskrenost ce ti dati sigurno nekog ispravnog tipa...a tebi uliti poverenja u sebe i u druge. |
|
| Back to top |
|
 |
astro-zoki73 ALGORAB

|
Posted: Sat Aug 30, 2008 3:47 pm
Post subject: potrebno malo objasnjenje i razumevanje |
|
|
Cao narode nismo se dugo culi pa eto voleo bih da pogledate sta mislite sta se to desava kod mene po pitanju posla zastoj je u pitanju napustijo sam posao prosle god u ovo vreme i od tada do sada nalazim poslove sve na kratko nista konkretno pa mi recite oce li mi krenuti malo sam zabrinut a i kao da gubim volju za trazenjem drugog sta ce biti i sta se desava.po pitanju zdravlja se popravilo ali mi problem pravi posao nikako da nadjem nesto sto je dobro rodjen sam 25.02.1973 u 00.10 u beogradu hvala unapred _________________ javite se mozda mogu pomoci |
|
| Back to top |
|
 |
moonwalker OCULUS

|
Posted: Sun Feb 01, 2009 5:14 pm
Post subject: Molim pomoć |
|
|
Evo u vezi sam sa osobom starijom od sebe i to traje već skoro pa 3 godine. Do sada je sve bilo super ali zadnje vrijeme nailazim na njegovo ignoriranje, uglavnom više se uspijevamo normalno komunicirati.
Najljepše vas molim ako mi možete reći dali je to naznaka kraja ili ima nade da bude bolje. Šta nam donosi ova godina??
Molim Vas jer mi je ovo stanje više neizdrživo i utječe na sve ostalo.
Hvala
Evo moje natalne
http://tinypic.com/view.php?pic=2nup3id&s=3 |
|
| Back to top |
|
 |
luche Kolekcionar životnih lekcija

Joined: 02 Feb 2004 Posts: 7901 Location: u zabludi da sam na pravom putu...
|
Posted: Sun Feb 01, 2009 8:09 pm
|
|
najpre da naglasim, nemoj me shvatiti previše ozbiljno, ipak ja nisam profesionalac, ovo su samo moja zapažanja, a ne betonirane predikcije
nažalost, moje prognoze nisu baš previše optimistične
neću se upuštati u prognozu je li ovo početak kraja, odnosno koji je konačni ishod, jer ne bih mogla da tvrdim ni jedno ni drugo sa sigurnšću, ali mislim da ti ovo emotivno neće biti laka godina... bilo da do kraja dođe, pa da ti to teško pada, bilo da veza opstane, ali bude teška, emotivno nedovoljno ispunjujuća, sa nedovoljno topline i puno sukoba.... mislim da će na kraju odluka o konačnom ishodu biti tvoja, kakva god da bude, prekid ili dalji trud... moj najiskreniji savet je da popričaš sa sobom, probaš da se distanciraš od onoga što te muči ako možeš, i posvetiš se poslu, tu te čekaju mnogi prijatni trenuci ove godine  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
moonwalker OCULUS

|
Posted: Mon Feb 02, 2009 4:41 pm
|
|
Kako god bilo hvala ti, znam da moram samo odlučiti šta ću..
Znači sa poslom stojim dobro ove godine?? Jer evo pri kraju sam faxa, dali to znači da ću se moguće zaposliti i kada optrilike bi to bilo ove godine, ako ??  |
|
| Back to top |
|
 |
luche Kolekcionar životnih lekcija

Joined: 02 Feb 2004 Posts: 7901 Location: u zabludi da sam na pravom putu...
|
Posted: Mon Feb 02, 2009 5:19 pm
|
|
u principu stojiš dobro... mislim da ćeš posao naći do avgusta... samo, može se desiti da taj posao koji nadješ ne bude u skladu sa tvojom diplomom, odnosno bude na neki način niže na statusnoj lestvici nego što bi ti očekivala/želela. Ipak, plata će biti pristojna, a uslovi rada vrlo zadovoljavajući, tako da ćeš biti zadovoljna. tako se meni čini  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
elenna OCULUS

|
|
| Back to top |
|
 |
|