Astro-art.NET :: Astrologija - forum :: View topic - Horoskopi ''koji nikad ne omanu''...
Welcome Guest: Register | Log in

FAQ | Search | Memberlist | Usergroups

Kombinacija

Znak: Podznak:

Saznajte svoj podznak!

Opisi znakova - Ovan Opisi znakova - Bik Opisi znakova - Blizanci Opisi znakova - Rak Opisi znakova - Lav Opisi znakova - Devica Opisi znakova - Vaga Opisi znakova - Škorpija Opisi znakova - Strelac Opisi znakova - Jarac Opisi znakova - Vodolija Opisi znakova - Ribe
.: Dopisni tečaj Astrologije :.
Horoskopi ''koji nikad ne omanu''...

Post new topic   Reply to topic    
Astro-art.NET Forum Index -> Moderna Astrologija Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Šmišonja
ANTARES
ANTARES

PostPosted: Wed Sep 14, 2005 3:01 pm
PostPost subject: ~*~ re ~*~
Reply with quote

:: saša wrote:
Ju vl. 9 može označavati dalji put, a pošto je natalno u konjukciji s Ur i Mo može nositi iznenadne i uzbudljive događaje, a ujedno i materijalnu štetu. Pošto je opp na So vladara 6 vjerojatno je bio nekakav poslovni put ili ako je profi šofer može označavati probleme u svakidašnjim poslovima. Isto tako moguće je da je sudar skrivio kakav stranac.
Ma na Ju praktički sve to potvrđuje
Sa dolazi iz 10 i radi trigon na planet u 9 posao i put opet , a može ujedno i označavati da se odbio od ograde a ne zabio u nju ili je probio itd.. itd.

Upravo tako je i bilo .

:: saša wrote:
Nemam dovoljno informacija da pobliže odredim moguće eventualne probleme

Šta te konkretno interesuje ?

p.s.
Hvala Smile

tetkica
ANTARES
ANTARES

PostPosted: Thu Sep 15, 2005 9:36 am
PostPost subject:
Reply with quote

Možda ja istrajavam ovdje u nekim svojim gledanjima,jer sam bukvalista...zadrti Laughing...i gledam u temu i u to kako i zašto je Argus dao onaj prvi primjer...
Pa da budem jasnija...o čemu ovdje razgovaramo i šta tražimo...ako gledamo ovaj horoskop od Srdjana,kao neki..."koji nikad ne omanu"...
On se "izvlači",a vjerujem da nisu ni nabrojani svi njegovi "bliski susreti"...
da li to može značiti.?..
da on i nije bio u opasnosti,pa ako i jeste ...da će ga i dalje, kad god se nadje u takvim situacijama,pratiti nešto što mu ne može, u krajnjem slučaju, nauditi?...pa u tome nece omanuti,

eto malo za diskusiju... pojma nemam

tetkica
Šmišonja
ANTARES
ANTARES

PostPosted: Thu Sep 15, 2005 3:25 pm
Reply with quote

:: tetkica wrote:
Možda ja istrajavam ovdje u nekim svojim gledanjima,jer sam bukvalista...zadrti Laughing...i gledam u temu i u to kako i zašto je Argus dao onaj prvi primjer...
Pa da budem jasnija...o čemu ovdje razgovaramo i šta tražimo...ako gledamo ovaj horoskop od Srdjana,kao neki..."koji nikad ne omanu"...
On se "izvlači",a vjerujem da nisu ni nabrojani svi njegovi "bliski susreti"...
da li to može značiti.?..
da on i nije bio u opasnosti,pa ako i jeste ...da će ga i dalje, kad god se nadje u takvim situacijama,pratiti nešto što mu ne može, u krajnjem slučaju, nauditi?...pa u tome nece omanuti,

eto malo za diskusiju... pojma nemam

tetkica

:ziggi: u pravu si Tetkice . Ma , ne moramo mi sa Srletovim čartom da shs hshhs shh o ovoj temi , sigurna sam da postoje 100 puta interesantniji čartovi od njegovog ... kada se bude vrnuo s mora , tu negde krajem meseca ćem' da ga savatam da mi nabroji tačno sve "takve , po život kritične situacije" , da bih se opravdala zašto sam ga stavila ovde na ovaj topik { mene je inicirao onaj Mars na stepenu Centra Galaksije i njegovi loši aspekti , pa sam ga zato stavila ovde kao primer nekoga ko može imati velikih problema na putovanjima , ali da u isto vreme može da ima "ludu sreću" i da se izvuče iz tih problema , upravo zbog tog stepena ~ primetila sam da taj stepen hoće da donese "iznenadnu , neočekivanu , sreću" kada su tako neke situacije u pitanju , baš kao da Majka Priroda u poslednjem momentu tu osobi izvuče iz opasnosti ~ pojma nemam } , pa da možemo da razgovramo konkretno o nj čartu , a dotle , dajte neki bolji primer Wink

mah mah
sasa
PELAGUS
PELAGUS

PostPosted: Thu Sep 15, 2005 4:32 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Ako je čovjek poslom vezan uz putovanja normalo da mu se moraju događati često nekakve neočekivane situacije no pitanje je dal su to uopće bile " opasne po život " situacije, ili su bile kao i ova o kojoj smo raspravljali.

Što mi treba?

Prvo puuunooo vremena, zatim dal je ikad dosad imao zdravstvenih problema i kada te dal je i kada imao kakve ozljede bilo sudari ili nešto drugo, i zadnje pogledaj kad mu je sve Sa radio 0 90 i 180 na Ve i Me i Ma te što se onda događalo
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Šmišonja
ANTARES
ANTARES

PostPosted: Thu Sep 15, 2005 9:26 pm
Reply with quote

:: sasa wrote:
Ako je čovjek poslom vezan uz putovanja normalo da mu se moraju događati često nekakve neočekivane situacije no pitanje je dal su to uopće bile " opasne po život " situacije, ili su bile kao i ova o kojoj smo raspravljali.

Što mi treba?

Prvo puuunooo vremena, zatim dal je ikad dosad imao zdravstvenih problema i kada te dal je i kada imao kakve ozljede bilo sudari ili nešto drugo, i zadnje pogledaj kad mu je sve Sa radio 0 90 i 180 na Ve i Me i Ma te što se onda događalo

Srdjan je vozač ~ to mu je dodatno zanimanje , inače je završio grafičku školu . Pošto je u prvi brak relativno rano ušao , nije nastavio školovanje , već se zaposlio u jednoj firmi kao šofer , tako da je jedno vreme je vozio direktora svoje , sad već bivše firme { tada mu se i desio taj lančani sudar , decembra 1998. } , pa se onda razveo i relativno brzo se ponovo oženio { tada smo se nas dvoje i upoznali } i ondak počeo da radi kao taxista ~ i sad radimo zajedno u istoj taxi asocijaciji { ko o čemu , ja o taxistima Rolling Eyes } .

Čim se bude vrnuo sa mora ćem' da ga pitam za sve to što si nabrojao :brao: U svakom slučaju puno hvala na posvećenom vremenu :sesir:

tetkica
ANTARES
ANTARES

PostPosted: Fri Sep 16, 2005 9:19 am
PostPost subject:
Reply with quote

Šmiško,
upravo mislim da je njegov horoskop dobar primjer, a ne obrnuto......samo se pitam,a ne bih da se ponavljam...s koje strane svega toga, treba ga posmatrati...

tetkica
Šmišonja
ANTARES
ANTARES

PostPosted: Fri Sep 16, 2005 3:08 pm
PostPost subject: ~*~ uh ~*~
Reply with quote

tetkica wrote:
Šmiško,
upravo mislim da je njegov horoskop dobar primjer, a ne obrnuto......samo se pitam,a ne bih da se ponavljam...s koje strane svega toga, treba ga posmatrati...

tetkica

Embarassed Embarassed Embarassed trJupiter mi seo na natMerkur i totalno mi ulenjio iovako lenj mozak Embarassed Embarassed Embarassed i opet nisam razumela u stvari šta želiš da kažeš Embarassed Embarassed Embarassed tj. šta to u vezi ovog čarta treba da (u)radim(o) Embarassed Embarassed Embarassed

:udri:
tetkica
ANTARES
ANTARES

PostPosted: Fri Sep 16, 2005 3:34 pm
PostPost subject: Re: ~*~ uh ~*~
Reply with quote

Šmišonja wrote:
tetkica wrote:
Šmiško,

tetkica

Embarassed Embarassed Embarassed trJupiter mi seo na natMerkur i totalno mi ulenjio iovako lenj mozak Embarassed Embarassed Embarassed i opet nisam razumela u stvari šta želiš da kažeš Embarassed Embarassed Embarassed tj. šta to u vezi ovog čarta treba da (u)radim(o) Embarassed Embarassed Embarassed

:udri:

Šmiško, :hug:
što se mene tiče,ne mora se uraditi baš ništa...ja sam ko nešto razglabala na "zadatu temu"...pa ako se nije shvatilo o čemu i kako,onda nije ni vrijedno da se vraćamo na to...
tetkica ljubi
Šmišonja
ANTARES
ANTARES

PostPosted: Sat Sep 17, 2005 7:45 am
Reply with quote

:: tetkica wrote:
Šmiško,
što se mene tiče,ne mora se uraditi baš ništa...ja sam ko nešto razglabala na "zadatu temu"...pa ako se nije shvatilo o čemu i kako,onda nije ni vrijedno da se vraćamo na to...

... joj , pa nemoj tako ... e sad sam baš Crying or Very sad ...
luche
Kolekcionar životnih lekcija

PostPosted: Wed Sep 20, 2006 2:14 pm
PostPost subject:
Reply with quote

ja se i dalje pitam šta to vodi omanjivanju odnosno neomanjivanju sokrat
da ne komplikujem sa rečima, to mi nije jača strana, evo karte:

kako vama izgleda ova karta? da li vam je ovo horoskop koji ne može da omane? ili obična karta običnog života, sa usponima i padovima sokrat

nije fazon u pogađanju, prosto bih volela da date neku svoju sliku pre nego vas pričom usmerim Wink

ps. ženska osoba je u pitanju...
Back to top
dee
BETELGEUZE

PostPosted: Wed Sep 20, 2006 2:16 pm
PostPost subject:
Reply with quote

komplikacije s djecom (moguce i gubitak)... tesko da omane...
luche

PostPosted: Wed Sep 20, 2006 2:22 pm
PostPost subject:
Reply with quote

dee, jel ti ovo izgleda kao opasna karta? može li ovo biti problem sa decom, ili nestabilni nervni sistem, nervoze i povremene histerije, ili problematična sestra udata za mafijaša, ali u osnovi relativno običan život? ili se ovde vidi neminovnost koju ja ne vidim?

i da, dece nema, niti će ih imati....
BETELGEUZE

PostPosted: Wed Sep 20, 2006 2:32 pm
PostPost subject:
Reply with quote

nije ovdje stvar u neminovnosti, ona kao pojam i ne postoji, ovdje je stvar u procjeni...

evo kako ja gledam...

uzmes recimo kartu i vidis neko je lav-rak sa SO90MA u sco u 5 a MO u Pi, a jos pride toga ima ME na ASC u Ca 90 SA u padu u Ar.. i sad, kad ovo ruzno (sto boki kaze) prevedemo u svakodnevno, onda sta mi mozemo procijenit? vidimo jednog lava koji bi bio bitan, ali samo kad bi znao ko je on; vrlo bi lako on iza sebe stao, samo kad bi prvo otkrio sta je to on? ali opet, i bez da zna, lavovska potreba ostaje, pa ce on terat prije i sve lazi ovoga svijeta i od njih napravit svoje istine radije nego da ne tera nista. s druge strane, tesko ce se jedan lav pokorit bilo cemu, pa tako i nekom zivotnom redu i pravilu ako mu se ne svidja, a kako da totalno odsutni vladar MO u Pi a na njega nakalemljeni razvratni i divlji MA u Sco u 5 90 SO ima bilo reda bilo uzdrzavanja a da o postivanju i ne govorimo? opet kazem, treba imat na umu stalno te osnovne stvari, dakle da je to lav jbg, on je svoje sudbine gospodar i njegove zablude su vrednije od tudjih istina! E pa kad je tako, onda trazimo barem dobrog Saturna, ali avaj, eto ga u padu u ovnu... a sta je to? e to je onaj koji ne zna cekat pa se zaleti i onda skonta da vise povratka nema. vjerojatno je tako nesto i sa djecom bilo, otisli jajovodi 90ME u Ca i stvar ostade nepopravljiva. stramputica je koliko ti Bog dragi hoce, zamki i problema isto tako, ovo svakako moze ostat horoskop koji je negdje sasvim prosjecan, zakocen totalno bez velikih bura i velikih potresa, da ne ide jako ni u plus ni u minus, ali to je prilicno tesko, jer kazem opet, to je lav sa prejakim marsom u lavovskoj kuci i jos SO90MA preko fiksnih znakova... za to primirit i pomirit, treba puno puno bolji Saturn od ovog...

barem se meni tako cini na prvu...

a onda, sta je konkretna manifestacija i kako...tolko vec mastovit nisam... za to ipak treba prvo koju konkretnu rec. eto, za pocetak sam reko to o djeci da mi se cini kao (procijenjena) 'neminovnost'...u smislu -> rjesenje uvijek postoji, ali je pitanje koliko je covjek mocno bice da ga uvijek nadje i slijedi? jer znamo da smo precesto jako cudne biljke koje radije svojom zabludom i u smrt idemo nego tudjom (opcom) istinom u zivot...

Last edited by dee on Wed Sep 20, 2006 2:38 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
luche

PostPosted: Wed Sep 20, 2006 2:33 pm
PostPost subject:
Reply with quote

možda komplikujem, pa bolje da iznesem sve činjenice...
najpre, osetljivima savetujem da ne čitaju dalje, da ne bih opet bila prozvana zbog tema o kojima pričam....

znači, ova osoba je rođena sa bubrežnim oboljenjem, koje joj je značajno obojilo detinjstvo i mladost... roditelji su to krili od nje, i prvi veliki psihički šok bio je otkriće sakrivenih rezultata od lekara, što je jako teško podnela... dalje, nakon raspada velike ljubavi, negde oko 23 godine, kreću psihički problemi, koji se pretvaraju u paranoidnu šizofreniju, i završava trajno u psihijatrijskoj ustanovi... pre mesec, dva, otkrivaju joj rak materice koji je prekasno primećen, i zahvatio već svašta nešto, te joj prognoziraju maksimum do dva meseca života... moram napomenuti i da je njeno psihičko stanje neverovatno poboljšano u poslednje vreme, tako da je svesna i naizgled psihički potpuno ok, doduše, nije joj saopštena aktuelna dijagnoza ni prognoze....

eto, ta priča me proganja već neko vreme, i juče sam dobila podatke, i kad sam videla kartu, očekivala sam da se sve zacrveni, nešto ko kod bodlera ili irvina, ali ne...

i za kraj, treba valjda da kažem, da sam sa ovom osobom odrasla, da je bila praktično jedina koja je želela da se igra sa mnom iako je bila mnogo starija, i ona me je naučila hasanaginicu napamet pre osnovne škole....
Back to top
luche

PostPosted: Wed Sep 20, 2006 2:37 pm
PostPost subject:
Reply with quote

evo, pisali smo istovremeno, iznela sam približno meni poznate činjenice...
lomila sam se uopšte da li da pišem o ovome, ali previše me proganja cela priča, previše me tera da se pitam da bih ćutala, čak iako znam da ću se saplitati dok je budem pisala...
Astro-art.NET Forum Index -> Moderna Astrologija All times are GMT + 1 Hour
Post new topic   Reply to topic    Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 5 of 7
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Astro-art.net | Izrada horoskopa | Kontakt

Google

phpBB
Template by BMan1