| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Vega OCULUS

|
Posted: Wed Aug 24, 2005 12:56 pm
Post subject: Vidovnjak ili? |
|
|
Desila mi se cudna stvar na moru. Prisla mi je zena koja me ne poznaje i rekla mi da me mora upozoriti na nesto. Sjele smo na kavu i pitala me kada sam rodjena. Kazem joj godinu, zapise na papir, pita za datum. Nakon par skica na papiru rekla mi je puno ruznih stvari, navodno osjeti vibru od mene jer je zivjela ispod nas 2 tjedna. Kaze da ljude osjeca a datum rodjenja joj je pomoc u nekim detaljima. Jel vi vjerujete u to?
Pogodila mi je puno stvari vezanih za proslost kao i moju namjeru za blisku buducnost (vezanu za ljubav).
Naime, prije 3 godine prekinula sam 10-to godisnju vezu s deckom s kojim sam jos u prijateljskim odnosima. Bilo je tu ruznih stvari i psihicki sam bila slomljena dugo vremena. Ostalo je posljedica u odnosima prema drugim ljudima... No bit je u tome da razmisljam o povratku u vezu, a ona mi je rekla da cemo opstati 2 godine, napravit ce istu gresku kao i prvi put i ovaj put me slomiti do kraja. Rekla je da mi stoji vjerojatnost samoubojstva!!! Totalno me zasokirala jer sam totalni pozitivac i borac, ne mogu si tako nesto zamisliti.
Ako mi tko zeli nesto savjetovati, sve je dobro doslo. Usadila je sumnju i nekako sam zatvorena prema njemu.
Ja sam rodjenja 10.06.1973, Zagreb, u 10:00 ujutro
On: 25.03.1972. Zagreb, 4:55 ujutro |
|
| Back to top |
|
 |
dejan ALGOL

Joined: 26 Oct 2004 Posts: 549 Location: planinska kucica preko puta skole
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 1:06 pm
Post subject: |
|
|
da postavimo kartu
 _________________ barcode never lies...
(FLA) |
|
| Back to top |
|
 |
Magdalena SKAT

|
Posted: Wed Aug 24, 2005 10:42 pm
|
|
Vega,
moj savet ti je - nikada, nisa ne uzimaj zdravo za gotovo, a pogotovo ovakve stvari. Stvarno mi nije jasno odakle ljudima hrabrost i smelost da pridju nekom nepoznatom i kazu mu takve neke stvari! I to na osnovu cega? Buducnost je tako relativna stvar, a predvidjanje iste jos relativnija. Videti neciju proslost je mnogo lakse nego buducnost.
Svako ko se bavi takvim stvarima trebalo bi da ima makar osnovno znanje psihologije Uh, iznervirala sam se.
Da vidimo bas sta ce reci astrolozi.... |
|
| Back to top |
|
 |
sasa PELAGUS

|
Posted: Thu Aug 25, 2005 9:13 am
|
|
| Vega baci malo podatke početka i završetka veze i ako imaš njegov datum rođenja, i sat naravno. |
|
| Back to top |
|
 |
Vega OCULUS

|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:57 am
|
|
| sasa wrote: | | Vega baci malo podatke početka i završetka veze i ako imaš njegov datum rođenja, i sat naravno. |
Gore je njegov datum rodjenja.
Početak veze 25.12.1993. iza ponoći a prekinuli smo 19.06.2002. |
|
| Back to top |
|
 |
sasa PELAGUS

|
Posted: Fri Aug 26, 2005 2:58 pm
|
|
| Daj mi još reci na koji način bi opisala vašu vezu dok je trajala, te dal je i kada za vrijeme trajanja veze bilo eventualno problema ( možda kakva svađa ili kratki prekid ili sl. ) |
|
| Back to top |
|
 |
Vega OCULUS

|
Posted: Fri Aug 26, 2005 6:26 pm
|
|
| sasa wrote: | | Daj mi još reci na koji način bi opisala vašu vezu dok je trajala, te dal je i kada za vrijeme trajanja veze bilo eventualno problema ( možda kakva svađa ili kratki prekid ili sl. ) |
Veza je bila lijepa, puna smijeha, razumijevanja, putovanja, zajednickih izlazaka, druzenja... odrasli smo zajedno, ucili jedno od drugog.. Naravno da je bilo svadja, mozda vise "nadmudrivanja", ali bez prekida. Nismo prekinuli u tih 10 godina ni jednom, prekid je bio jedan, konacan, bez svadja...o tome nebi.. Zato smo i ostali u kontaktu, previse smo vezani jedno za drugo, navikli na podrusku od onog drugog. Ako se nesto bitno desi u zivotu, prvo zovem njega, bilo dobro ili lose. Iskreni smo i dalje, bez obzira o cemu se radilo.. |
|
| Back to top |
|
 |
tetkica ANTARES

|
Posted: Sat Aug 27, 2005 9:43 am
|
|
| Vega wrote: | Desila mi se cudna stvar na moru. Prisla mi je zena koja me ne poznaje i rekla mi da me mora upozoriti na nesto. Sjele smo na kavu i pitala me kada sam rodjena. Kazem joj godinu, zapise na papir, pita za datum. Nakon par skica na papiru rekla mi je puno ruznih stvari, navodno osjeti vibru od mene jer je zivjela ispod nas 2 tjedna. Kaze da ljude osjeca a datum rodjenja joj je pomoc u nekim detaljima. Jel vi vjerujete u to?
Pogodila mi je puno stvari vezanih za proslost kao i moju namjeru za blisku buducnost (vezanu za ljubav).
Naime, prije 3 godine prekinula sam 10-to godisnju vezu s deckom s kojim sam jos u prijateljskim odnosima. Bilo je tu ruznih stvari i psihicki sam bila slomljena dugo vremena. Ostalo je posljedica u odnosima prema drugim ljudima... No bit je u tome da razmisljam o povratku u vezu, a ona mi je rekla da cemo opstati 2 godine, napravit ce istu gresku kao i prvi put i ovaj put me slomiti do kraja. Rekla je da mi stoji vjerojatnost samoubojstva!!! Totalno me zasokirala jer sam totalni pozitivac i borac, ne mogu si tako nesto zamisliti.
Ako mi tko zeli nesto savjetovati, sve je dobro doslo. Usadila je sumnju i nekako sam zatvorena prema njemu.
Ja sam rodjenja 10.06.1973, Zagreb, u 10:00 ujutro
On: 25.03.1972. Zagreb, 4:55 ujutro |
Sta bi ti ja mogla reći kad već pitaš...Prvo bi se slozila s Magdalenom...A onda...Nije ovo ništa nepoznato,o takvim osobama i tom načinu pristupa...Još fali ono,...ime majke.. .
Ne mislim da nema i istinski vidovitih...ne bih da mislim ni da je ta osoba neki prevarant...pa čak i bolesna u neku ruku...ali sve ovo dalje o budućnosti mi to nekako potvrdjuje... jer je to rekla osoba,koja ne zna šta se može i smije reći,ma koliko bila dobronamjerna,pa čak i vidovita...
Drago mi je čuti da si tako stamena kako kažeš,ali je ona ipak ubacila crv sumnje...i uzdrmala te...što je očito...
Ali bi ja tebi nešto savjetovala, da pokušaš i sama da nadješ neki odgovor ,jer kažeš da je "pogodila puno toga po pitanju tvoje veze"...pa zaključujem da to dalje, za budućnost te veze gradiš na tome i toga se bojiš...
Kako je to prije pogodila?...To mene interesuje...kako i na koji način...pokušaj da vratiš film...način,priča,stil...usmjeravanja,pa onda preusmjeravanje...koliko si joj ti u tome pomogla,jer kad takvi počnu priču i počnu da nabadaju ,koliko si joj ti svojim odgovorima,potvrdjivanjem,klimanjem glave i da da ne pričam šta sve drugo tu utiče, da ona izgradi priču...jer tebe to interesuje...i sve će ti biti jasnije...ovo zarad tvoga mira...
Ovo drugo ostavimo astrolozima i njihovom vidjenju te i takve veze...
A još i da ti kažem da nemam nikakvog iskustva po pitanju vraćanja u nešto "što je puklo" i da odvajam prijateljstvo s muškarcem od one neke druge mogućnosti...Ja nikada nisam postigla toliku intimu u nekoj vezi,kao što sam je gradila sa svojim muškim prijateljima,ali su oni uvijek bili i ostali samo prijatelji...i pitam se da li je to moguće i dokle je tu sve iskreno i sve se zna...kao što ja shvatih sada u nastavku tvoje priče...o ovome i prije i kasnije...
po običaju svrnuh s teme ...ne znam šta se sve zna,samo da li se to jednog dana sve može vratiti kao "bumerang"...i tu mi se čini najveći problem...možda bi ja zaključila da je to prijateljstvo vrjednije,od nečega što može ponovo da pukne...
I još moram nešto da ti kažem...o samom prekidu i razlozima..."ne bih o tome"...pa razmisli da li se ti upravo toga i bojiš...toga nečega o čemu si pisala naprijed...a što se čini da i nije baš bezazleno...
eto,samo malo ličnih pogleda iz nekog drugog ugla...
tetkica _________________ zaljubljena u zvezde i zvijezde |
|
| Back to top |
|
 |
sasa PELAGUS

|
Posted: Sat Aug 27, 2005 12:10 pm
|
|
Neznam otkud da počnem.
Ovako , ono što se astrološki vidi jest da su previše umiješani u priču s tvoje strane Ne i Ur a s njegove Pl. Što želim reći - takve veze su "fatalne" veze isuviše privlačne, neodoljive, lijepe, idealizirajuće. Smatram da si ovu vezu doživljavala kao "friendly" veza. Veze ovakvog tipa se rijetko mogu uklopiti u čvrstu formu poput braka. Pazi, sad govorim o vezi kakva je bila dok je trajala, ja ne isključujem mogućnost veze s tom osobom ali ni ne garantiram da će je i biti.
Upravo si u razdoblju kad si "otvorena" za novu vezu ( idućih 20 ak dana cca ) no međutim u ovom trenutku to nemože biti on. To sad može biti samo nova tebi nepoznata osoba.
On eventualno može doći u obzir cca polovina 11 mj. - uzmi 15 dana gore dolje. ili u cca 6 - 7 mjesec iduće godine. No međutim tad može doći u obzir i starija osoba (bar 2,5 god. starija ) To su po meni prve najbliže mogućnosti. Ali samo mogućnosti! O tebi ovisi što i kako.
Za neku buduću vezu s njim nemogu unaprijed reći ništa jer ona praktički i ne postoji u ovom trenutku, te ukoliko bi i došlo do realizacije iste, tek onda bih mogao eventualno i odrediti njenu kvalitetu i tijek.
Za prekid te veze mogu samo reći da se nije moglo izbjeći jer su jednostavno takve okolnosti bile. I tu se kroz tvoj horoskop provlači da si u suštini u tom trenutku pa i idućih 2-3 godine "zahladila" odnose s prijateljima ili ih vjerojatno reducirala. S druge strane prekid je donio i neku vrst olakšanja ( kakvog nemam pojma - no tako piše u horoskopu )
No uglavnom okolnosti razlaza su previše mutne i vjerojatno uzrokovane utjecajem drugih ljudi. Ovo vrijedi i za tebe i za njega ( vama su vladari 5 kuće u opoziciji a prekid je došao točno kad je Ne sjeo tebi na vl 5 a njemu u opoziciju istog )
Gladajući vaše karte opalo mi je u oko, da njegov Ur sjedi na tvom Mo, što obično nije dobro za vlasnika Mo, jer je Mo taj koji pati u sučeljavanju dviju planeta, mada ni to nemora značiti previše jer ti je Mo natalno u konjukciji s Ur, pa si recimo to tako, navikla na tu vrst energije.
Dakle ukoloko i uđeš u ponovnu vezu s njime to će svakako biti pod sasvim drugim okolnostima i s sasvim drugim motivom jer su aspekti pod kojima si prvi put ušla u vezu neponovljivi, te takva veza će poprimiti sasvim drukčiji izgled. A kakav? Otom potom.
Uglavnom opusti se i ne brini zbog riječi te gospođe. Da ne ponavljam, Tetkica ti je sve lijepo napisala. |
|
| Back to top |
|
 |
Vega OCULUS

|
Posted: Sat Aug 27, 2005 9:20 pm
|
|
| tetkica wrote: | Kako je to prije pogodila?...To mene interesuje...kako i na koji način...pokušaj da vratiš film...način,priča,stil...usmjeravanja,pa onda preusmjeravanje...koliko si joj ti u tome pomogla,jer kad takvi počnu priču i počnu da nabadaju ,koliko si joj ti svojim odgovorima,potvrdjivanjem,klimanjem glave i da da ne pričam šta sve drugo tu utiče, da ona izgradi priču...jer tebe to interesuje...i sve će ti biti jasnije...ovo zarad tvoga mira...
Ovo drugo ostavimo astrolozima i njihovom vidjenju te i takve veze...
A još i da ti kažem da nemam nikakvog iskustva po pitanju vraćanja u nešto "što je puklo" i da odvajam prijateljstvo s muškarcem od one neke druge mogućnosti...Ja nikada nisam postigla toliku intimu u nekoj vezi,kao što sam je gradila sa svojim muškim prijateljima,ali su oni uvijek bili i ostali samo prijatelji...i pitam se da li je to moguće i dokle je tu sve iskreno i sve se zna...kao što ja shvatih sada u nastavku tvoje priče...o ovome i prije i kasnije...
po običaju svrnuh s teme ...ne znam šta se sve zna,samo da li se to jednog dana sve može vratiti kao "bumerang"...i tu mi se čini najveći problem...možda bi ja zaključila da je to prijateljstvo vrjednije,od nečega što može ponovo da pukne...
I još moram nešto da ti kažem...o samom prekidu i razlozima..."ne bih o tome"...pa razmisli da li se ti upravo toga i bojiš...toga nečega o čemu si pisala naprijed...a što se čini da i nije baš bezazleno...
eto,samo malo ličnih pogleda iz nekog drugog ugla...
tetkica |
Prvo da ti zahvalim na podršci
To što pitaš kako sam ju navela da "pogodi" prošlost, nije ni meni jasno, jer sam cijelo vrijeme šutjela a ona gledala u taj svoj papir na koji je šarala nešto nerazumljivo. Kad je ispričala prošlost i neke crte mog karaktera, prvi puta me pogledala. Vjerojatno je vidjela na meni zbunjenost jer je "pogodila". Rekla mi da razmišljam o povratku u vezu - i odmah nakon toga - nemoj! Tek sam tu davala znakove, jer mi nije bilo jasno..
To što kažeš da u prekidu naše veze stoji razlog mog ne vraćanja u vezu - istina. Naravno da je teško vratiti povjerenje, zato i "stojimo" u prijateljstvu, nazovimo to tako..
Last edited by Vega on Sat Aug 27, 2005 9:35 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Vega OCULUS

|
Posted: Sat Aug 27, 2005 9:32 pm
|
|
| sasa wrote: | Neznam otkud da počnem.
Ovako , ono što se astrološki vidi jest da su previše umiješani u priču s tvoje strane Ne i Ur a s njegove Pl. Što želim reći - takve veze su "fatalne" veze isuviše privlačne, neodoljive, lijepe, idealizirajuće. Smatram da si ovu vezu doživljavala kao "friendly" veza. Veze ovakvog tipa se rijetko mogu uklopiti u čvrstu formu poput braka. Pazi, sad govorim o vezi kakva je bila dok je trajala, ja ne isključujem mogućnost veze s tom osobom ali ni ne garantiram da će je i biti.
Upravo si u razdoblju kad si "otvorena" za novu vezu ( idućih 20 ak dana cca ) no međutim u ovom trenutku to nemože biti on. To sad može biti samo nova tebi nepoznata osoba.
On eventualno može doći u obzir cca polovina 11 mj. - uzmi 15 dana gore dolje. ili u cca 6 - 7 mjesec iduće godine. No međutim tad može doći u obzir i starija osoba (bar 2,5 god. starija ) To su po meni prve najbliže mogućnosti. Ali samo mogućnosti! O tebi ovisi što i kako.
Za neku buduću vezu s njim nemogu unaprijed reći ništa jer ona praktički i ne postoji u ovom trenutku, te ukoliko bi i došlo do realizacije iste, tek onda bih mogao eventualno i odrediti njenu kvalitetu i tijek.
Za prekid te veze mogu samo reći da se nije moglo izbjeći jer su jednostavno takve okolnosti bile. I tu se kroz tvoj horoskop provlači da si u suštini u tom trenutku pa i idućih 2-3 godine "zahladila" odnose s prijateljima ili ih vjerojatno reducirala. S druge strane prekid je donio i neku vrst olakšanja ( kakvog nemam pojma - no tako piše u horoskopu )
No uglavnom okolnosti razlaza su previše mutne i vjerojatno uzrokovane utjecajem drugih ljudi. Ovo vrijedi i za tebe i za njega ( vama su vladari 5 kuće u opoziciji a prekid je došao točno kad je Ne sjeo tebi na vl 5 a njemu u opoziciju istog )
Gladajući vaše karte opalo mi je u oko, da njegov Ur sjedi na tvom Mo, što obično nije dobro za vlasnika Mo, jer je Mo taj koji pati u sučeljavanju dviju planeta, mada ni to nemora značiti previše jer ti je Mo natalno u konjukciji s Ur, pa si recimo to tako, navikla na tu vrst energije.
Dakle ukoloko i uđeš u ponovnu vezu s njime to će svakako biti pod sasvim drugim okolnostima i s sasvim drugim motivom jer su aspekti pod kojima si prvi put ušla u vezu neponovljivi, te takva veza će poprimiti sasvim drukčiji izgled. A kakav? Otom potom.
Uglavnom opusti se i ne brini zbog riječi te gospođe. Da ne ponavljam, Tetkica ti je sve lijepo napisala. |
Hvala Saša!
I meni se činilo da se prekid nije mogao izbjeći, na ništa nisam mogla utjecati u to doba, kao da ne držim svoj život u svojim rukama, čudno vrijeme, ne ponovilo se Samo mi nije jasno zašto to ne mogu ostaviti iza sebe i krenut dalje...
To što kažeš da sam se odvojila od prijatelja, to je zato što su to bili zajednički frendovi, u parovima. Previše su se miješali u naš odnos i jednostavno sam se odvojila od njih. Sve me podsjećalo na njega. Odselila sam se i odgovaralo mi drugo okruženje, gdje me ne gledaju kao njegov par..
Šta znači da njegov Ur sjedi na mom Mo, kakva je to energija?
Čini mi se da naletavam na slične dečke kao on, da li to znači da privlačim takvu energiju? |
|
| Back to top |
|
 |
sasa PELAGUS

|
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:37 am
|
|
Jednostavno osijećaš da stvar nije rasčišćena do kraja sobzirom da se radi o Ne.
Ne brini doći će i do toga. Za rasčišćavanje starih problema zadužen je Sa. Prati one periode u 11 mj. i 6 mj. iduće godine.
Sve one situacije koje završe na ovaj načim se jednog dana rasčiste do kraja. Ja tebi sad mogu pričat koliko hoćeš, ti to ( ne samo ti bilo tko ukljičujući i mene ) nećeš prihvatiti dok sama se ne uvjeriš ( proživiš )
situaciju. I što se onda dešava? Jednostavno, pod jednim okolnostima se dešavala prva situacija, a pod sasvim drugim okolnostima rasčišćavanje iste. I naravno ukoliko nam paše ta druga situacija sve ide dalje svojim tokom ali na sasvim drugi način. Ukoliko nam ne paše dolazi do otriježnjenja i rasčišćavanja prvotne nejasne situacije. |
|
| Back to top |
|
 |
alexandra CASTOR

|
Posted: Sun Aug 28, 2005 11:34 am
|
|
| dejan wrote: | da postavimo kartu
 |
Pitanje koje najpre postavljamo sebi jeste, sta je vidovitost? Coveku je uvek lako da poveruje u nesto sto mu se desilo, ili sto kod sebe kao osobinu prepoznaje. A da li to sto kod sebe ne prepoznajemo trunku vidovitosti znaci da ona zapravo i ne postoji? Cinjenica je da se vidoviti ne srecu na svakom cosku, i kako ona zapravo predstvalja jedan izuzetan psihicki i mentalni napor, takvi ljudi se obicno sklanjaju i o svom 'fenomenu' cute.... skoro sam citala knjigu D. Simonsa "Suplji covek" gde postoji dobar naziv za ono sto mnogi ekstrasensi mogu da osete, cuju, vide - 'graja'... jer sam princip vidovitosti se zasniva na prodiranju u energetska polja ili mentalna, drugih ljudi, odakle se stvara predstava nekad kao slika, a cesto kao misao i tako dalje... ali je taj proces vrlo iscrpljujuci. Jedan maser samo neka pola sata praktikuje isceljujuci tretman nekome pa je posle toga slomljen, pa i astrolog, psiholog, a da ne pominjem svakodnevnu razmenu koju vrsimo svako od nas sa ljudima iz naseg okruzenja, i koja takodje predstavlja jedan razlog zasto smo nekada iscrpljeniji vise nekad manje, a kada smo sami (...sami sa svojom energijom i nicijom vise) osecamo neku vrstu mira i tihe snage.
Ovo pisem jer smatram da ne treba a priori napadati nekoga ko je po meni, iz pisma ove devojke, vrlo vidovit...
A sta kaze njena karta? Mesec i Uran u konjukciji u 3. polju - govore o bliskim susretima sa vidovnjacima, astrolozima, i o tome da se svi oni moraju sudbinski pojaviti. Neko se moze zanimati za astrologiju godinama pa da mu ni astrologija niti ijedan astrolog ne preokrenu zivot, ali kada neko ima Mesec Uran, ja garantujem!!! da taj aspekt upravo ukazuje na susrete i situacije koje menjaju zivot, a kada je o astrolozima i vidovnjacima rec, onda su bas oni ti koji se nenadano pojavljuju u zivot ove osobe i teraju je na radikalnu promenu. Od tog trenutka stvari krecu u drugom pravcu.
A kakav je njen vidovnjak, ta zena, koja se pojavljuje iz komsiluka (3)...? Ona je u velikom trigonu sa Jupiterom i Saturnom (trigon sa Suncem je za ovu pricu manje bitan), dakle u jednom savrsenom trenutku, jer ovo je vremenski trigon, SA-UR "u casu" se pojavljuje kada devojka priziva i prizeljkuje promenu i nekakav savet, ali radikalan, jer ni sama nije bila sigurna u to sta da cini.
Da je devojka bila sigurna u svoju viziju da treba da se pomiri sa deckom, malo sutra bi joj se pojavio vidovnjak ili bi pisala ovde na forumu, jer je u tom casu, u casu sigurnosti u svoju viziju, ona taj Mesec/Uran 120 SA/JU, i cik da ikoga pita 'sta da radi', ili jos gore 'poslusa'? Ali stvar je u tome, sto joj je kao dar sa neba dato, da ce uvek u zivotu, kada se desi da izgubi ideju, da izgubi viziju, pojaviti lik ili situacija u vidu bljeska munje usled vedrog neba, da bi je razdrmao i probudio. Ili bar pokrenuo na razmisljanje, koje ce dalje probuditi viziju, srecom, pozitivnu, jer Uran/Saturn/Jupiter je spas u zadnji cas, i spas uvek kada se osoba pred ambisom nadje. Jer odatle ide pozitivizam i borbenost o kojoj ona govori da je ima, da je optimista, jer ide sve to iz vere u buducnost, a ne u boga toliko. Sve je u ovom horoskopu okrenuto buducnosti, pa i njena dusa... ali patolosko - sto ga svako od nas negde ima, ovde muci i proganja vladara, ME 90 PL, kroz strahove i drame / strepnje koje se radjaju tek onda kada se ljubav radja i kada postoji. Rekla bih zato, da nije ovoj devojci tesko da bude sama, jer joj po svoj prilici u zivotu nikada nije dosadno, i samocu ce prihvatiti, ali cim se nekome da kao Venera, cim se veze i zavoli, pitanje trajnosti i dugovecnosti (VE 90 PL), pitanje vernosti, dovodi se u pitanje, a Mars u ribama vodi cesto u patoloske odnose, sa dosta psihickih iscrpljivanja, koje ne dolaze uvek iskljucivo od muske osobe, vec i sama osoba sama sebi cesto naudjuje preteranim mentalnim opservacijama, cesto fiktivnim i nerealnim, jer (ME 90 PL) od cinjenica sama komplikuje stvarajuci dosta negativne predstave za sebe...
Ova devojka je svojim duhom, genetski nasledjenom jakom logikom i pronicljivoscu prevazisla, ako se to moze tako reci, snagu i vrednosti svog dugogodisnjeg partnera, i to ne tek sad, vec davno jos, ali iz straha Venerinog da se neko nov moze pojaviti ko ce je toliko voleti, jer jedino ovde sto ima kao strah - je strah od ljubavi, ona ostaje sa njim toliko godina pa cak namerava da mu se vrati.
Ja takodje kao astrolog, savetujem da se ne vracas jer je to gotovo, a to sto ti kao Merkur/Venera 90 PL zelis da se IPAK jos jednom uveris da je gotovo, to je vec ono sto se zove 'patologija', i potreba da se jos jedanput od njega osetis odbaceno, nevoljeno, pa makar i ti bila ta koja prekida vezu. Kada prevazidjes strah od ljubavi, strah od voljenja (pri tom ne mislim na strasti - jer strasti sa bliskoscu veze nemaju) i kada vezu budes imala koja ide iz prekrasne vazdusne povezanosti (Li-Aq-GE) to ce biti prava stvar za tebe, a VE90PL ces uzdici na nivo prevazilazenja sebe same kroz bezuslovno davanje bez straha da li ce ti se istom merom ili koliko vec vratiti. I ako nekome ovde preti opasnost po zivot (bukvalno) to su muskarci, jer gen je takav da su mnogi kratkog veka bili, bilo da su u ratu ginuli il su neki drugi uticaji sudbine umesali svoje prste. (MA u 8 u Pi 90 SA, - cesto zrtve nevine, mlade, ratovi i zarobljenistva, ali i poroci, ekstremna opasnost u saobracaju - dakle svim muskarcima, pa cak i najvise njihovoj braci jer SA je iz Ge, dakle bratu momka, bratu njenom, bratu oca - stricu, bratu dedinom...) |
|
| Back to top |
|
 |
tetkica ANTARES

|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:05 am
|
|
Vidovnjak,ili...bješe naslov ove teme...i upravo pokušavam ponovo da sama sebi objasnim,šta je to onako doslovce...
Za to ima sijaset dokaza...i to nije sporno...jednostavno,te osobe su u stanju da vide nešto u momentu dogadjanja,ili nešto što će se dogoditi...mnogi koji su vezani medjusobno,čak mogu i vide sve to i osjete za svoje bližnje...kad su u opasnosti u momentu njihove smrti i štošta drugo...majke,sestre...ili neko ,ko čak i neko ko nema veze s njima...znamo da toga ima i da takve neke ljude koristi cak i policija u mnogim zemljama svijeta...
pa sada da sve ovo prevedem u neko buduće vrijeme...i da to vidi i ova dotična osoba o kojoj Vega govori...
Slozila bih se u cjelosti sa svima,ako takvih ima,koji misle da se ona pojavila u domenu onoga necega sudbinskog,kad se Vega nasla u situaciji da sve to ponovo pokrene i bila u dilemi...ma kakva njena uloga u tome bila...
Ali se pitam i molila bih da mi neko, ko ovo bolje poznaje odgovori...Kako je onda moguće, da se nešto ,što "vidovnjak" vidi u budućnosti,kao dogadjaj,ili stanje...ne dogodi...ako je vidovnjak...
Ili će Vega proći kroz sve što mora proći...
tetkica
tetkica _________________ zaljubljena u zvezde i zvijezde |
|
| Back to top |
|
 |
yin SKAT

|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:43 am
|
|
Svaka akcija izaziva reakciju,pa tako ako ona odluci da nastavi vezu-desice se to i to a ako ne,izbjeci ce to i to.
Stvar slobodne volje,mada postoje neke stvari na koje nije moguce utjecati...
Ovo je moje vidjenje a spominjem ga jer sam i sama jednom bila u ulozi te zene koja je savjetovala Vegu.
Morala sam osobu upozoriti na to,jednostavno morala jer je bio u pitanju zivot i na zalost nije me poslusala,smatrala je da sam luda i vise je nema medju zivima... |
|
| Back to top |
|
 |
|