Astro-art.NET :: Astrologija - forum :: View topic - Važno obaveštenje
Welcome Guest: Register | Log in

FAQ | Search | Memberlist | Usergroups

Kombinacija

Znak: Podznak:

Saznajte svoj podznak!

Opisi znakova - Ovan Opisi znakova - Bik Opisi znakova - Blizanci Opisi znakova - Rak Opisi znakova - Lav Opisi znakova - Devica Opisi znakova - Vaga Opisi znakova - Škorpija Opisi znakova - Strelac Opisi znakova - Jarac Opisi znakova - Vodolija Opisi znakova - Ribe
.: Dopisni tečaj Astrologije :.
Važno obaveštenje

Post new topic   Reply to topic    
Astro-art.NET Forum Index -> Astrološko udruženje Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5
View previous topic :: View next topic  
Author Message
katja
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Thu Mar 30, 2006 1:21 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Sasa,

Procitah: "Zasto se uclaniti u ABA?"

Uclanjenjem u Asocijaciju Balkanskih Astrologa osim pruzene podrske grupi entuzijasta-osnivaca ... kao i 4 broja "kvartalne publikacije udruzenja", mjesecna obavjestenja (e-mailom) o astroloskim zanimljivostima... ne vidim pogodnosti za osobe koje zive van Beograda!

Ovo je vise interensantno (citaj: isplativo) za beogradjane koji dobijaju popust za vec zakazanu junsku konferenciju i predstojece seminare (koji ce se najvjerovatnije odrzati opet u Beogradu). Doduse, interensantno je i za profesionalne astrologe jer bi mogli unaprijediti svoje znanje (u tom slucaju bi se odrekli jednog honorara od izrade natalne karte, usmjeravajuci isti na clanarinu).

Moze li neka posebna clanarina za: "posmatrace" koji ne bi uzeli ucesca u raspravama, ljubitelje astrologije (za one kojima je to samo hoby Confused ), kojima bi putem interneta slali nova sazanja iz oblasti astrologije, zapise (s konferencije) o raspravama na pojedine teme ... Ujedno, tako kvalifikovani "clanovi" bi imali pravo Tebi postaviti pitanje o natalnoj karti na ovom forumu. Wink

Nemoj me pogresno shvatiti, veoma postujem osnivanje udruzenja na jednom ovako ozbiljnom i profesionalnom nivou, pogotovo sto su u Upravnom odboru priznati astrolozi s dugogodisnjom praksom.
Ali Arrow u sustini su privilegovani astrolozi (i ljubitelji astrologije) iz Beograda. Ne mogu se sjetiti da se neki seminar ili predavanje odrzalo u Podgorici ili na crnogorskom primorju ... da bi time uclanjenje imalo smisla. pojma nemam
sasa
PELAGUS
PELAGUS

PostPosted: Thu Mar 30, 2006 3:43 pm
PostPost subject:
Reply with quote

A što bih ja trebao reći. Ja sam iz Rijeke i puno dalje sam od Bg nego ti.

Upravo zbog razloga što smo iz različitih područja došlo je do ideje okupljanja astrologa i astroloških zaljubljenika u jedno otvoreno društvo bez granica. Jačanjem tog društva izvan Bg sve više će se otvarati mogućnosti da bi jednog dana mogli organizirati i predavanja i konferencije i u drugim gradovima a ne samo u Bg, a u organizaciji ABA-e. A to će ovisiti samo o broju članova koje društvo bude okupilo a i o raširenosti članstva diljem bivše Juge. A sve u cilju promoviranja astrološke kulture da astrologija zauzme mjesto u društvu koje zaslužuje, a ne da se dešavaju takve stvari da nas se uspoređuje neznam s gatarama, vidovnjacima ili s bacačima graha, da ih tako nazovem.

Ako svi budu razmišljali na tvoj način - ništa od toga neće biti. S vremenom bi se po mom mišljenju trebale otvarati ekspoziture ABA-e na ostalim prostorima i gradovima a za to je upravo potrebno ovo što sam već naveo - širok krug ljudi sa što šireg prostora.

Nećeš valjda reći da ti je problem stići do Bg na konferenciju ili kakvo predavanje?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
katja
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Thu Mar 30, 2006 4:00 pm
PostPost subject:
Reply with quote

sasa wrote:
Nećeš valjda reći da ti je problem stići do Bg na konferenciju ili kakvo predavanje?

Napisa li: "problem"? Kad je bio problem Crnogorcima doci u Beograd?! Veci je problem vratiti se! Razz Salim se, naravno... Wink

Ajd... javicu se kad se "preracunam". DZ
pozdrav!
katarina7
POLARIS
POLARIS

PostPosted: Sat Apr 22, 2006 4:26 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Quote:

Imenjakinjo,da li si se preračunala do sada? :cek: Laughing
tetkica
ANTARES
ANTARES

PostPosted: Sun Apr 23, 2006 10:59 am
PostPost subject:
Reply with quote

katja wrote:
sasa wrote:

Napisa li: "problem"? Kad je bio problem Crnogorcima doci u Beograd?! Veci je problem vratiti se! Razz Salim se, naravno... Wink

pozdrav!

e vala ga ovdje potrevfi...nije problem otić u Beograd, al' je problem kad se sjetiš kako se treba vratiti istim putem,naravno ako se preživi...pa bolje na Terazijama se patit, nego završiti u Morači... :grab:

tetkica :hazunfefer:
katja
MARKAB
MARKAB

PostPosted: Tue Apr 25, 2006 11:50 am
PostPost subject:
Reply with quote

katarina7 wrote:
Imenjakinjo, da li si se preračunala do sada? :cek: Laughing

Lako je tebi Katarina7, konferencije se odrzavaju u Beogradu, a u slucaju da i neka "zaluta" u Crnu Goru - eto tebe kod svekrve na puni pansion! brrrrr
Cekam da prodje ovaj referendum, mozda clanarina bude uvecana za iznos vize i boravisne takse u Beogradu. Wink

tetkica wrote:
...pa bolje na Terazijama se patit, nego završiti u Morači... tetkica :hazunfefer:

Jes vala Tetkice, pravo zboris! Da me otac poslao na vrijeme u Beograd, mozda bi se i udala :ajoj: pa bih gledala obalu Save, a ne Morace danas :dont:
pcelica maja
POLLUX
POLLUX

PostPosted: Tue Apr 25, 2006 12:07 pm
PostPost subject:
Reply with quote

joj Montenegro,nasmija me krepat od smijeha
Back to top
View user's profile Send private message
katarina7
POLARIS
POLARIS

PostPosted: Fri May 19, 2006 1:33 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Ima li posla ovde? :cek: papigica
pcelica maja
POLLUX
POLLUX

PostPosted: Fri May 19, 2006 1:37 pm
PostPost subject:
Reply with quote

i mene zanima sta se tamo desava Question
Back to top
Mrs_Parker
RIGEL
RIGEL

PostPosted: Fri May 19, 2006 2:51 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Razradjeni detalji konferencije, podeljena zaduzenja, sve ide po planu osim uplata i kotizacija, te molim sve zainteresovane da to obave ranije ako mogu da bi mogli pokriti sve avansne troskove.
lena
BELLATRIX
BELLATRIX

PostPosted: Fri May 19, 2006 4:29 pm
PostPost subject:
Reply with quote

bice vise prihoda nego rashoda, ako zamenimo onu samoiscrpljujucu pozadinu na sajtu ABA-e Very Happy

RIGEL
RIGEL

PostPosted: Sat May 20, 2006 12:11 am
PostPost subject:
Reply with quote

Treca nije losa
gogos
ARCTURUS
ARCTURUS

PostPosted: Sun Jun 11, 2006 10:40 pm
PostPost subject:
Reply with quote

Sad sam malo pregledala sajt nase asocijacije ,, ABA ,, i jeste nekako mrtvo i ni malo privlacno.
Definitivno bi trebalo menjati boju pozadine , slova takodje /vezano za pozadinu / ubaciti neke slike ,karte iz astrologije,bilo da su to planete ili mitoloska bica ,zodijacki krug ,nebeski svod ili nesto sl.
Deluje kao da je napravljen pre 15-ak godina i zaboravljen u vremenu. Confused
Back to top
Astro-art.NET Forum Index -> Astrološko udruženje All times are GMT + 1 Hour
Post new topic   Reply to topic    Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum