Hur du kan göra för att ha kul när du städar

Städning i hemmet tycker dem flesta är mer eller mindre tråkigt, förutom några galningar som verkar älska att städa. Om du snarare är en av dem förstnämnda så kommer jag lägga fram några tips i den här artikeln som gör att du kan ha roligt när du städar och som kanske förändrar din syn på städning och gör det till något du ser fram emot istället för att undvika. Städning i sig är ju en neutral handling som inte nödvändigtvis är bra eller dålig, rolig eller tråkig och därför finns städhjälp. Vad som får oss att känna så är våra egna förutfattade meningar.

De enkla sätten att ha roligt under hemstädningen

Om man vill göra det enkelt för sig kan man spara sin bästa ljudbok till städningen utan Alberts städservice och bara lyssna på den då. Det gör att man undermedvetet börjar se fram emot sin hemstädning Stockholm och efter några månader av att använda den här metoden så kommer man inte behöva ha någon ljudbok längre eftersom man har förknippat städning med njutningen av att lyssna på något spännande eller roligt. Då kommer man ha en undermedveten längtan till hemstädning och att få städa istället.

De lite svårare men mer givande sätten

Vill man att sin städning inte bara ska bli ansträngningslös utan även utvecklande så kan man göra sin städning till en tid för meditation. Att meditera innebär inte nödvändigtvis att man sitter med benen i kors och har stängda ögon. Man kan utföra meditation när som helst och var som helst till exempel vid hemstädning, vad man än gör. Genom att ge sitt fulla fokus till den uppgift man utför, i det här fallet städandet så kopplar tankeverksamhet långsamt av och till slut börjar det bli allt mer tyst uppe i hjärnan vilket brukar leda till insikter om städhjälp och ofta stor njutning.

Att släppa lös sin motvilja med städhjälp

Många tror att motsatsen till att hålla känslor inne är att uttrycka dem vid städhjälp. Detta är dock inte en sanning. Motsatsen till att hålla kvar känslor är att släppa dem fria genom att bara känna och uppleva dem utan en kommenterande tankeverksamhet. Om man tar in sin motvilja till städning i sitt medvetande och bara känner den så kommer den att försvinna vilket kommer leda till att man inte har någon negativ förankring till att städa.